L.O.L Surprise

L.O.L Surprise

L.O.L Surprise is de afkorting voor “Lil Outrageous Littles”. Het is een geweldig speelgoedmerk voor meiden die dol zijn op de modewereld! Het merk bestaat al sinds 2016 en het werd al direct een favoriet. Het unieke aan de poppen is dat je eerst de L.O.L bal moet openen voordat je weet wat voor pop er in zit. Tijdens het uitpakken kom je bij sommige figuurtjes ook andere verrassingen tegen. Kinderen beleven hierdoor ontzettend veel plezier tijdens het uitpakken van L.O.L poppen of dieren. Is jouw kleine meid een echte fashionista? Dan is speelgoed van L.O.L Surprise zeker het perfecte cadeau!  

L.O.L Surprise omg

De L.O.L Surprise omg poppen behoren tot de nieuwe collectie poppen. Het opvallende aan deze poppen is dat ze groter zijn dan de figuren van de welbekende L.O.L ballen. Deze zijn ook verkrijgbaar in verschillende thema’s. Enkele voorbeelden zijn de L.O.L mode, sport, magic of winter pop. Er is van alles in huis en je kleine meid zal zeker iets vinden wat bij haar past! Als je kindje het lastig vindt om een keuze te maken is een set ideaal! Deze is namelijk gemixt met allerlei verschillende dolls! De L.O.L Surprise omg is perfect voor de echte kleine fashionista’s! 


L.O.L Surprise huis

Op zoek naar een tof poppenhuis voor je kindje? Dan is een L.O.L Surprise huis precies wat jij nodig hebt! De echte modeliefhebbers zullen zich nooit vervelen met de “Fashion Show clubhuis”! Deze is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar en het is een nieuw item in het assortiment. De speelset bestaat uit een vrolijk kleurrijke huis en heeft, maar liefst 40 verrassingen! Daarnaast krijg je er ook 2 exclusieve poppen bij! Hoe mooi klinkt dat? Een ander geweldige speelset is de 4-in-1 clamper voor de stoere meiden. Dit is een glamour caravan met een huisje, catwalk en een schitterende zwembad die verlichting heeft. Met een L.O.L Surprise huis zal je kleine meid zeker de tijd van haar leven mee hebben.


L.O.L Surprise poppen

De L.O.L Surprise poppen zijn altijd vernieuwend en vooral verrassend! De poppen zijn altijd gekleed in de meest modieuze outfits die een echte eyecatcher zijn. Je kindje kan haar fantasie hiermee uitleven en het is tegelijkertijd ook goed voor de ontwikkeling, Als jij op zoek bent naar unieke poppen dan zijn de L.O.L Surprise poppen zeker een aanrader om als cadeau te geven!              


L.O.L Surprise aanbieding

Wil je de geweldige poppen van dit merk en nog veel meer extra voordelig shoppen? Kies dan voor L.O.L Surprise in de aanbieding! Op deze manier kun je nog meer van je favoriete speelgoed kopen wat zorgt voor extra speelplezier. Waar kies jij vandaag voor? Het prachtige huis, gezellige tribune of misschien zelf een auto! Ben je op zoek naar populaire items van L.O.L Surprise? Aanbiedingen vind je online op Kindercadeaus.com! Kan jij niet langer wachten? Bekijk verschillende soorten speelgoed online en ontvang binnen enkele werkdagen in huis!