Happy Horse

Happy Horse

Al een tijdje op zoek naar een nieuwe leuke knuffel voor jouw kleine? Een Happy Horse knuffel is perfect om als cadeau te geven aan je kindje! Dit merk bestaat al ruim 50 jaar en heeft een ruim assortiment aan verschillende soorten knuffeldieren. Hierbij kun je denken aan een schattig beertje, aapje een kikker en noem het maar op! Verder bestaan de knuffels uit tijdloze mooie kleuren, zoals wit, bruin, lichtblauw en nog veel meer. Ook hecht het merk een grote waarde aan de veiligheid van de artikelen. De knuffels voldoen namelijk aan de hoogste Europese veiligheidsnormen. Daarnaast zijn ze ook voorzien van een CE-keurmerk. Met een Happy Horse knuffel tover jij gelijk een glimlach bij je kindje! 

Happy Horse knuffeldoekjes

Naast de ‘normale’ knuffeldieren heeft het merk ook Happy Horse knuffeldoekjes in huis! Deze zijn geschikt voor kinderen tussen de 0 en 4 jaar oud. De knuffeldoekjes bestaan uit diverse vrolijke kleuren en printjes. De favoriet van je kleine zal hier zeker weten wel tussen zitten! Bij sommige artikelen kan er ook een speen worden geplaatst. Dit betekent dat je dit ook kunt gebruiken als speendoekje! Klinkt ideaal toch? Verder zijn de items heerlijk zacht, dus je kindje kan er lekker de hele dag comfortabel mee knuffelen. Met de Happy Horse knuffeldoekjes zal jouw kindje zeker een fijne tijd beleven!  

Happy Horse met naam 

Wil jij een gepersonaliseerd cadeau geven aan jouw kindje? Dan is een Happy Horse met naam zeker ideaal! Dit maakt een knuffel extra speciaal en het is ook leuk om voor later te bewaren. Een Happy Horse met naam kun je simpelweg laten borduren bij verschillende bedrijven! Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een andere tekst, zoals bijvoorbeeld de geboortedatum van je kindje. Een Happy Horse met naam is zeker een onvergetelijke cadeau voor jouw kleine jongen of meid.

Happy Horse muziekknuffel

Is jouw kindje helemaal gek op muziek? Dan zal jouw kleine zeker dolgelukkig zijn met een Happy Horse muziekknuffel! De muziekknuffels zijn geschikt voor de leeftijden 0 t/m 2 jaar oud. Naast dat je kindje lekker geniet van de muziek kan het ook juist helpen bij het slapen! De rustgevende deuntjes zorgen namelijk voor een ontspannen sfeer. Daarnaast heeft muziek ook een positief effect op de ontwikkeling van je kind. Het stimuleert onder andere de emotionele ontwikkeling. Jouw kindje zal zeker eindeloos genieten met een Happy Horse muziekknuffel!

Happy Horse aanbieding

Ben jij geïnspireerd en overtuigd geraakt dat je een knuffel wilt aanschaffen van het geweldige merk Happy Horse? Hoe mooi is het dan dat jij een Happy Horse in de aanbieding kunt scoren bij ons! Wij hebben namelijk allerlei Happy Horse knuffels verzameld met de beste aanbieding! Zo bespaar jij geld en ga jij met een mooi cadeau naar huis! Kies er daarom vandaag nog voor om de favoriete knuffel, knuffeldoekje of muziekknuffel van jouw kindje te bestellen via kindercadeau.com.