Cadeau kind 2 jaar

Cadeau kind 2 jaar

Wil jij het perfecte cadeau vinden voor jouw kind van 2 jaar? Dan zit je hier helemaal goed! Wij snappen dat het door het ontzettend grote aanbod aan speelgoed lastig kan zijn om iets uit te kiezen. Daarom hebben wij de allerleukste speelgoed speciaal voor jou verzameld. Met deze cadeaus is het gegarandeerd dat jij een glimlach kunt toveren bij je kindje! Ben jij al helemaal nieuwsgierig geraakt? Dan raden wij jou aan om zeker verder te lezen. Ontdek vandaag het ideale cadeau voor je kind van 2 jaar!

Origineel cadeau kind jaar 2

Op zoek naar een origineel cadeau voor je kind van 2 jaar? Dan is het zeker een goed idee om iets te geven waarbij jouw kindje zijn eigen creativiteit kan gebruiken! Dit kan jouw kleine bijvoorbeeld mooi doen met de “My First” pakketten van het merk SES. Deze pakketten bestaan onder andere uit: een vinger verfset, hamertje tik fantasie, klei en noem het allemaal op! SES heeft een enorm divers aanbod, dus er zit zeker iets tussen wat jouw kindje ook leuk vind! Een ander geweldig cadeau zijn de spelletjes van Haba. Er zijn verschillende soorten spellen verkrijgbaar van dit merk. Enkele voorbeelden zijn: een schuifpuzzel, een kaartspel, eerste boomgaard en ze hebben nog veel meer in huis! Ook dit is zeker een origineel cadeau voor een kind van 2 jaar.

Kado idee kind 2 jaar

Een ander leuk kado idee voor een kind van 2 jaar is onder andere de Lego Duplo spellen. De blokken zijn lekker groot, dus je kindje kan er makkelijk mee bouwen. Ook zijn er vele verschillende soorten Duplo sets. Hierbij kun je onder andere denken aan: een stoomtrein, speelhuis, boederijdieren en nog veel meer leuks! De favoriete Lego Duplo voor jouw kindje ziet hier zeker weten tussen! Een ander tof cadeau is een voertuig, zoals een auto. Jongens en meisjes houden hier namelijk ontzettend veel van en door hiermee te spelen blijven ze ook goed in beweging! Klinkt ideaal toch? Ook dit is een leuk kado idee voor een kind van 2 jaar. 

Buitenspeelgoed cadeau kind 2 jaar

Je kind is al een stuk meer ontwikkeld op motorisch gebied. Daarom is buitenspeelgoed het perfecte cadeau voor een kind van 2 jaar. Er zijn allerlei soorten speelgoed waaraan je zou kunnen denken. Enkele voorbeelden zijn: een schommel, glijbaan een zandbak etc. Kinderen vinden dit uitdagend en beleven eindeloos veel speelplezier. Daarnaast is buitenspelen in het algemeen ook super goed voor de gezondheid van je kindje. Buitenspeelgoed voor een kind van 2 jaar is zeker een geweldig cadeau om te geven!

Leerzaam speelgoed cadeau 2 jaar

Leerzaam speelgoed voor kind van 2 jaar is altijd leuk om als cadeau te geven. Ook bij dit soort speelgoed heb je enorm veel keus. Je kunt denken aan taalspeelgoed of schrijfspeelgoed. Een kinderboek past hier ook goed bij. Je kind ontwikkeld hiermee op speelse manier de woordenschat van je kindje! Hoe mooi is dat? Het is daarom zeker een aanraden om leerzaam speelgoed aan een kind van 2 jaar te geven!

Sinterklaascadeau kind 2 jaar

Een sinterklaascadeau voor een kind van 2 jaar vind je natuurlijk ook hier! Naast het geven van een zak pepernoten waar je kindje al ontzettend blij mee wordt is het natuurlijk ook leuk om wat speelgoed in het schoentje te doen. Hierbij is het handig om te kiezen voor kleine items, zoals: kwasten van SES, een shirtje, een mini fruit set en noem het allemaal maar op! De bovengenoemde voorbeelden zijn zeker geschikte als sinterklaascadeau voor een kind van 2 jaar!

Kerstcadeau kind 2 jaar

Bij een kerstcadeau voor een kind van 2 jaar is het juist een goed idee om te kiezen voor wat grotere cadeaus! De cadeaus maken de kerstboom namelijk extra sierlijk! Enkele voorbeelden van leuk speelgoed zijn een Playmobil set, bestuurbare auto, een keukentje en noem het allemaal maar op! Een kerstcadeau voor een kind van 2 jaar vind je zeker hier!  


Dit is ook gelijk de afsluiter van onze cadeau verzameling voor een kind van 2 jaar. Wij hopen dat jij het ideale cadeau hebt kunnen vinden! Bestel vandaag nog de favoriete speelgoed van je kindje via kindercadeaus.com.