Babyshower cadeau kopen

Babyshower cadeau kopen? 10 tips voor jou!

Yes! Een vriendin, familie of kennis van jou verwacht een kindje! Het is bijna tijd voor een babyshower, maar jij hebt nog geen kado! Waar moet je nou voor kiezen? En waar kun je het cadeau kopen? In dit artikel lees je 10 tips voor als je een babyshower cadeau wilt kopen.

Het is natuurlijk handig om te weten of de dame in verwachting is van een jongen of meisje. Weet je dit niet? Dan is het handig om te kiezen voor een present die gender-neutraal is. 

1. Luiertaart

Kan jij niet wachten om de aanstaande mama een babyshower cadeau pakket te geven waar zij echt wat aan heeft? Mag deze origineel, groots en super praktisch zijn? Dan is het een goed idee om te kiezen voor iets wat zeker weten nodig zal zijn.. Luiers! Nu denk je: 'Een pak luiers? Dat is een gek cadeau!' Nee hoor! Je kunt tegenwoordig geweldige luiertaarten bestellen. Ja, je hoort het goed! Een luiertaart is een taart gemaakt van luiers. Dankzij het kleine formaat zijn ze direct te gebruiken na de geboorte van de kleine. Handig toch?! 

2. Babyboeken

Kinderboeken zijn ontzettend handig om visuele waarneming van een baby te ontwikkelen. Een ideaal cadeau voor een babyshower! Door middel van boekjes met verschillende patronen, geluiden en stoffen worden de zintuigen van een baby aan het werk gezet. Kies bijvoorbeeld voor een knisperend of katoenen boekje.

3.  Knuffel

Als kindje is het natuurlijk hartstikke fijn om een kleine vind te hebben, een knuffel! Ze zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren. Maar voor welke knuffel kies je nou? De populairste op dit moment zijn onder andere de Happy Horse knuffels. Wil je meer weten over deze zachte vriendjes die je kado kunt geven? Lees dan meer informatie op onze knuffels pagina.

4. Badspeelgoed

De leukste moment van de dag! Het is eindelijk tijd om in bad te gaan. Om ervoor te zorgen dat de baby heerlijk kan spelen, is het een goed idee om badspeelgoed cadeau te geven. Een bad geschenkset is ideaal om de motorische en cognitieve vaardigheden van kindjes te ondersteunen. Leerzaam en leuk! Het is wel belangrijk om speelgoed uit te kiezen wat geen gaten bevat. Daarnaast dient het BPA-vrij te zijn. 

Koop je liever verzorgingsproducten voor in bad? Dan zijn er opties genoeg! Natuurlijk kun je denken aan een kruik, hydrofiele luiers, een badthermometer, badcape of baby badolie.

5. Cadeaubon

Kom je er nog niet helemaal uit? Dan is het altijd mogelijk om voor een cadeaubon te kiezen. Zo heeft de aanstaande moeder optimale keuzevrijheid. Niet alleen over wat zij wil aanschaffen, maar ook wanneer. Met een tegoedbon zit je altijd goed! Wanneer je kiest voor een bedrag tussen de €15 en €30 euro is het mogelijk om een leuk baby kado te kopen.

 Meer babyshower cadeau-tips. 

  • Slabbetje.
  • Speentje.
  • Bijtring.
  • Sokjes. 
  • Rompertjes. 
  • Baby speelgoed. 
  • Verzorgingsproducten, bijvoorbeeld Zwitsal. 
Terug naar blog